Miksi maailman rikkain mies rakastaa dogecoinia

News: Miksi maailman rikkain mies rakastaa dogecoinia

Vähittäiskaupan massat ovat siirtymässä salaukseen Elon Muskin ja helppokäyttöisten sovellusten ansiosta.
Bitcoin ja Ethereum kaatui kovasti maanantaina, mutta molemmat rahakkeet ovat sittemmin saaneet takaisin lähes kaikki tappiot matkalla paikallisiin korkeuksiin.

Opi ostamaan synteettisiä amerikkalaisia ​​osakkeita ja panostamaan niihin jopa 200% APY.

Tämän viikon wNews-sarake tutkii erilaisia ​​tapoja mitata vähittäiskaupan pääsyä kryptovaluuttaan ja sitä, miksi maailman rikkain mies on niin pakkomielteinen Dogecoinista.

DOGE: n 367%: n nousun lisäksi viime kuussa Bitcoin ja Ethereum ovat myös nähneet huimaavia ja epävakaita aikoja. Maanantaina tapahtuneen raa’an kaatumisen jälkeen molemmat rahakkeet näyttivät olevan pohjustettu Bitcoin Pro rikkomaan uusia kaikkien aikojen korkeuksia. Perjantain markkinatoiminnalla oli kuitenkin erilaisia ​​suunnitelmia.

Lopuksi lukijat oppivat ansaitsemaan jopa 200% APY ostamalla ja panostamalla suosittuja osakkeita, kuten Google, Netflix ja Alibaba.

Kaikki tämä ja paljon muuta.

Miksi Retail ja Elon Musk rakastavat Dogecoinia

Jos viime vuoden kertomus oli suurten institutionaalisten sijoittajien saapuminen salaukseen, niin tänä vuonna näyttää olevan vähittäiskaupan FOMO. Twitter-säikeet ja kommentit ovat jo runsaasti, joissa keskustellaan „vaahtoavasta“ salauksen ekosysteemistä.

Tätä artikkelia varten Investopedia tarjoaa hyvän määritelmän „vaahdosta“. He kirjoittavat:

„Vaahdotetut markkinat ovat markkinat, joissa sijoittajat alkavat jättää huomiotta markkinoiden perustekijät ja tarjota omaisuuserän hintaa pidemmälle kuin mitä omaisuus on objektiivisesti arvossa. Markkinoiden vaahdolle on usein ominaista liian itsevarma sijoittaja, ja se on merkki siitä, että sijoittajien käyttäytymistä ja sijoituspäätöksiä ohjaavat tunteet. „

Niinpä markkinoiden lähestyessä tasoja, jotka eivät liity taustalla oleviin perustekijöihin, voidaan sanoa, että ne ovat tulleet melko vaahtoavalle alueelle.

Esimerkiksi vireillä olevasta SEC-oikeudenkäynnistä ja aallonvaihdosta aallon jälkeen XRP ei ole vielä murentunut nollaan. Tunnus on löytänyt jopa eräänlaisia ​​kerroksia, mikä viittaa siihen, että sijoittajat ostavat edelleen kryptovaluuttojen Hertz-osakevastaavan.

On myös muita tapoja mitata vaahtoa.

Yleinen mittari käyttää Google Trendsiä termeille kuten „Bitcoin“, „Ethereum“ ja muutamille suosituille yrityksille, kuten „Coinbase“. Tämä työkalu analysoi Google-hakujen hakumääriä. Suuremmat määrät osoittavat, että useammat ihmiset kirjoittavat termin Googleen yhdessä tai toisessa muodossa.

Toistaiseksi markkinoilla on vielä pitkä tie kuljettavana, ennen kuin se saavuttaa vuoden 2017 tason. Mutta on pidettävä mielessä, että yllä oleva on melko karkea mittari markkinoiden vaahdon määrittämiseksi. On olemassa sata erilaista tapaa mitata tätä ilmiötä.

Saadakseen lisätietoja näistä muista mittareista Crypto Briefing puhui data-analyysialustan, CoinGeckon, perustajien ja varatoimitusjohtajan kanssa.

Salakohtaisten verkkosivustojen suuren liikenteen lisäksi Bobby Ong sanoi:

„On myös muita mittareita, jotka ovat myös kasvaneet viime kuukausina, kuten ainutlaatuiset lompakot ja pörssien kaupankäyntimäärät. Fintechin tavalliset yritykset, kuten Square, ovat äskettäin ilmoittaneet, että lähes 80% Q3 Cash App -sovelluksen tuloista tuli Bitcoinista, mikä osoittaa, että vähittäiskaupan käyttäjät ostavat aktiivisesti Bitcoinia näiden helposti saatavilla olevien tuotteiden kautta. „

Pähkinänkuoressa pidä silmällä helposti käytettävien fiat-ramppien, kuten Cash App ja Coinbase, määriä. Täällä vähittäiskauppa kasvaa.

Sen jälkeen on olemassa erityisiä merkkejä, jotka myös merkitsevät ei-ammattimaisten sijoittajien tuloa.

Ripplen XRP-tunnus käytti tätä tarkoitusta aiemmin, mutta viimeaikainen oikeusjuttu on vaimentanut tätä kertomusta. Sen sijaan Dogecoin näyttää täyttävän tämän aukon.

Tunnuksen viimeisen kuukauden meteorisen nousun ohella Ong sanoi, että CoinGeckon DOGE-sivu on kasvanut 367% edelliseen 30 päivän jaksoon verrattuna. Hän lisäsi:

„Dogecoinin hinnan nousulle vuonna 2020 on kaksi katalysaattoria, jotka tunnemme Elon Muskiksi ja TikTokiksi. Elon Musk, joka äskettäin kruunattiin maailman rikkaimmaksi mieheksi ja jolla on 42,3 miljoonaa seuraajaa Twitissä