BLOOMBERG NOEMT HILARISCH GENOEG BITCOIN ALS RUIMTEVAARTVOORRAAD

Bitcoin en de rest van de financiële wereld is een serieuze zaak, maar af en toe komt er een toevallig moment dat zorgt voor een noodzakelijke pauze en lach. Een van die momenten kwam onlangs via Bloomberg Business, die de cryptocurrency als een ruimte voorraad heeft genoteerd.

En hoewel Bitcoin misschien op een maanmissie is, is het op geen enkele manier gerelateerd aan de ruimte, waardoor de misstap veel hilarischer is.

BITCOIN GENOTEERD ALS „RUIMTEVAARTGERELATEERDE“ VOORRAAD OP BLOOMBERG BUSINESS…

Bitcoin is een financiële troef in tegenstelling tot alles wat er voor staat. Het is ontworpen om te bestaan zonder de noodzaak van een centrale autoriteit en bestaat alleen in cyberspace.

De mogelijkheid om te bestaan zonder een aardse fysieke vorm zoals goud kan zijn hoe Bloomberg Business onlangs een verwarrende fout maakte. Volgens een scherpzinnige kijker die een schermafbeelding van de fout heeft kunnen maken, heeft Bloomberg Bitcoin ten onrechte als een ruimtevoorraad genoteerd.

De cryptocurrency is genoteerd met het XBT symbool, in plaats van de BTCUSD trading pair ticker.

Het staat genoteerd naast andere aandelen die „gerelateerd zijn aan de ruimte“, zoals de Procure Space ETF (UFO), Aerojet Rocketdyne Holdings, Inc. (AJRD), en Virgin Galactic Holdings, Inc (SPCE).

Bitcoin Trader heeft binnen een krappe handelsrange gehandeld en was tot op heden bearish. Echter, XBT had naast andere „ruimte“ aandelen de beste algemene prestaties en zag de minste verliezen in de handelssessie.

Vanochtend heeft een paar honderd dollar pomp een technische doorbraak in Bitcoin veroorzaakt die de cryptocurrency asset eindelijk de lucht in kon sturen. Bereidt Bitcoin zich eindelijk voor op een maanmissie na deze hilarische vergissing door de cryptocomponent te vergelijken met de ruimtevaartaandelen?

DE EERSTE CRYPTOCURRENCY NEEMT EEN GROTE SPRONG IN DE RICHTING VAN DE STIERENMARKT MET EEN TECHNISCHE DOORBRAAK.

Virgin Galactic kan volgens Bloomberg op SpaceX zijn gevallen, maar Bitcoin bereidt zich mogelijk voor op het opstijgen. De cryptocurrency breekt uit een bijna 90 dagen durende symmetrische driehoek waarin het gevangen zit.

De prijsactie die plaatsvindt in de structuur heeft geleid tot een lage volatiliteit, die vaak een explosieve beweging maakt. Dergelijke bewegingen stijgen of dalen vaak met 50 tot 80% volgens de gegevens van de BTCUSD-prijsactie in het verleden.

Hoewel de crypto-activa uit de structuur breken, moet het zich een weg banen door de sterke weerstand die het het laatste volledige jaar heeft doorgebracht. Meerdere pogingen om door te breken hebben geresulteerd in krachtige pullbacks.

Als de cryptocurrency er eindelijk doorheen kan komen, zal het de weerstand opnieuw testen die hoger is dan de afwijzing in juni 2019 en die 14.000 dollar bedraagt. En als Bitcoin boven dat sleutelniveau kan doorbreken, kan het maan betekenen voor de crypto-activa in vergelijking met de ruimtevaartvoorraden.

Echter, als er een afwijzing plaatsvindt en de leidende crypto-activum door de marketcap terugvalt om te ondersteunen, moet de ondersteuning opnieuw worden vastgehouden of is een lagere berenmarkt laag mogelijk.

Een dergelijke verlengde zijdelingse fase zal een aanzienlijk aantal kopers op dit niveau hebben uitgeput, wat kopers zou kunnen weerhouden om in te stappen als de asset begint te dalen. Vallen zou hier ook resulteren in een lagere high.

De lagere high zou een lager dieptepunt volgen op de wekelijkse en dagelijkse tijdsbestekken, wat een teken zou kunnen zijn dat de neerwaartse trend van Bitcoin zich snel zal voortzetten.

Er zou snel een beslissing moeten worden genomen, mogelijk al bij de dagelijkse sluiting van vandaag, wat een doorbraak van het symmetrische driehoeksgrafiekpatroon zou kunnen bevestigen. Een bevestigde doorbraak zou kunnen komen met genoeg volume en volatiliteit om Bitcoin eindelijk door $10.000 te duwen en een nieuwe stierenmarkt te starten.